pátek 20. července 2012

Prague

Ahoj,
už minule jsem psala, že jedeme do Prahy. Tady přidávám fotky. Moc jsem si to tam užila, i když jenom jeden den. Prošli jsme nejvýznamnější památky, dali jsme se nejlepší mandlový trdelník, potakala jsem lidi, kterým jsem jejich outfity jenom tiše záviděla /hlavně té Japonce :D/, a taky jsem potakala lidi, u kterých jsem se divila, jak něco takového můžou na sebe navléct. Nakupovat jsme bohužel nebyli, ale za jeden den se to všechno nestihne. Koupila jsem si pouze sandálky, takže chystám new in post :)





The best frappe ever

Taky tak zbožňujete pouliční muzikanty?





 


7 komentářů:

  1. krásné fotky! :) to frappe vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. já teďka taky přijela z Prahy a bylo to přesně naopak - cesta za nákupy. Byla jsem tam 6 dní a bylo to úplně super. Ale na přelomu července a srpna tam jedu znovu, a to s babičkou a dědou, kteří se mnou nakupovat rozhodně nebudou :-D a stejně na to už ani nemám peníze. takže památky mě teprve čekají :-) a o Starbucksu mi už ani nemluvte, to je hulvátství největšího kalibru. po dlouhé době jsem si tam něco koupila a nadávala jako starej dlaždič. :-DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky :)
    Také jsme zrovna dnes přidala Prague random :D

    OdpovědětVymazat
  4. dobré fotky, taky jsem byla tak před týdnem v Praze:D:)

    OdpovědětVymazat
  5. V praze bydlím a centrum mam ráda hlavně díky obrovské inspiraci co se týče cizinců! ;) Hold mají větší odvahu než češi, co si jsou na sebe schopný vzít i něco neskutečnýho.. Doufám, že jsi si to tu užila! ;)

    http://llostinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Týjo, to frappé vypadá výborně, při nejbližší příležitosti ho budu muset zkusit :)

    http://experimentalm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat