sobota 9. února 2013

Emma♥

















Kdo by ji neznal. Její talent odhalili v  roce 2000, kdy jí byla nabídnuta role Hermiony ve filmech o Harry Potterovi. Ano, řeč je o Emmě Watson.
Zbožňuju ji. Když jsem poprvé jako malá viděla HP a kámen mudrců, chtěla jsem být jako ona- takový malý všeználek → to vysvětluje většinu dětských encyklopedií, co máme doma :D
Časem můj obdiv k ní rostl a jako jedna z mála hlavních hrdinek se mi nezprotivila (jako například Bella z Twilight ságy). Hlavně v posledních dílech se mi její výkon obzvlášť líbil a zachránil podle mého názoru docela nudnou 1.část Relikvie smrti.
Pokud Emmu znáte pouze jako Hermionu, doporučuji Vám na shlédnutí Baletní střevíčkyPerks of being wallflower.
A jaký je Váš názor?

12 komentářů:

  1. Emmu mám tiež veľmi rada a aj ja som vždy chcela byť taká super chytrá ako ona v HP. Film Baletné črievičky som videla a musím povedať, že mi z veľkej časti zmenil pohľad na ňu ako na herečku - v pozitívnom slova zmysle. Perks of being wallflower som ešte nevidela, ale po zhliadnutí traileru som prišla na to, že už viem čo si dnes večer pozriem.

    OdpovědětVymazat
  2. Emma je veľmi krásna žena :)

    prosím pozri si aj môj blog :)
    http://andrea-magazine.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Emma je super, HP milujem , ju tiez , tie filmy si urcite pozriem. Tiez mam problem s tym, ze sa mi sprotivuju hlavne postavy , az na HP , Kristen Stewart nenavidim ale Emmu milujem...

    OdpovědětVymazat
  4. Emma je parádní :) . Víš kdo ji miluje? :D Ampér :D

    OdpovědětVymazat
  5. Je ůžasná , jí nejde zbožnovat:) https://www.facebook.com/RuzenaRabovaPhotography?fref=ts prosím neber to jako reklamu ale každý někdy těžce začíná:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já Emmu taky můžu:-)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Je krásna až na tie krátke vlasy, s nimi sa mi až tak nepáči

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,máš moc pěkný blog a byla bych ráda kdyby ses podívala i na ten můj a pokud se ti bude líbit tak bych byla šťastná když se přidáš mezi mé followers :))

    OdpovědětVymazat
  9. great shots! I love her so much and she´s so beautiful!

    OdpovědětVymazat
  10. ona je nadherna!
    http://bit-ofme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat